GTA-filmer

Her kan du laste ned stunt filmer og trailere fra GTA3 og GTA: Vice City! Filmene ligger på vår egen server, så her trenger du ikke noe brukernavn/passord, som du gjør på f. eks. FilePlanet. Sjekk spesielt TWA's egne videoer, og traileren til spillefilmen "Grand Theft Auto" fra 1977.


GTA:VC

Det er blitt laget mange videoer fra VC. Mye på grunn av introduseringen av to-hjulinger siden forrige GTA. Vi har lagt til noen stykker her.

Vice City Madness - 80 MB
Endelig er den her! TWA sin egen video fra VC. Denne er kritikerrost, og tiden vil vise om den blir en internasjonal slager. Du får se mange stunts med helt originale kjøretøy, og seff noen med modda biler. Pakka inneholder også en liten mod til VC, som gir deg diverse hopp og loop ute i gatene.
Laget av TWA

Vice City Tribute - 42 MB
Denne videoen viser stunts som folk verden over har sendt inn i håp om bli med. Minst 4 stunts av TWA og ett stunt av t-Tez kom med! Videoen er ment som en hyllest til spillet, og inneholder derfor scener fra spesielle oppdrag. Anbefales på det sterkeste.
Laget av Jordan Liles

Vice Grip - 43 MB
Denne videoen, som kom ut ganske tidlig, viser mange gode stunts og prestasjoner fra Vice City. Både motorsykler og biler er sterkt representert her. Også denne anbefales!
Laget av Phantom Design Studios

GTA3

Det finnes ikke så mange videoer fra GTA3, som det gjør fra VC. Mye på grunn av at GTA3 rett og slett ikke ble så populært som VC. Som følge av det, var det færre mods, færre fan-sites og ikke så stort "behov" for stunt-videoer. Derfor har vi lagt til et par trailere her. Jeg glemte forresten å si at GTA3 er det beste spillet som finnes...

Real GTA3 farewell movie - 36 MB
Etter at super-mod'en "Real GTA3" ble ferdig, laget mannen bak hele greia en film for å vise sluttresultatet. Utviklingen hadde da strukket seg over flere måneder, og det er en litt sørgelig, men veldig bra video. Stuntsene er ikke über leet, men alikevel er dette en av mine favoritter. En liten godbit.
Laget av Petr Doupal

GTA3 - TV-reklame - 6 MB
Denne reklamen for GTA3 har du kanskje sett på TV. Riktignok ikke norsk TV. (Mye pga Dåvøy, som spotten ikke har mye til overs for) Du trenger Quick Time Player for å spille av denne videoen.
Laget av Rockstar

GTA3 - Trailer - 27 MB
En stor trailer for GTA3, som ble sluppet så tidlig som i 2001. Helt originalt spill, men deilig å se på. Du trenger Quick Time Player for å spille av denne videoen.
Laget av Rockstar

Diverse

Her er en trailer på spillefilmen "Grand Theft Auto".

Film trailer - 28 MB
Spotten.net kan eksklusivt presentere den offisielle traileren til spillefilmen "Grand Theft Auto" fra 1977. Dette var en av de tidligste filmene til Ron Howard, som hjalp ham mot en suksess-fylt karriere som skuespiller og regissør.
Laget av New World Pictures og Spotten.net


Hvis du har problemer med å spille av filmer, sjekk om du har kodekene som trengs. (DivX, Xvid, o.l.) Du finner kodek-pakker på doom9.org og Kazaa Lite. Du kan også spørre om hva det måtte være på forumet.