GBA ROMs

32-bits farger, support for ekte 3D, kan spille av levende stemmer og musikk du ikke får ekstremt vondt i ørene av... Vi snakker om Gameboy Advance, Nintendos nye gullgutt. Denne lille rakkeren har på kort tid blitt en megahit rundt om i verden, og dermed er det fremdeles Nintendo som er på tronen over de håndholdte underholdningsmaskiner. Og det er ikke rart, for i tillegg med de imponerende spesifikasjonene, kan GBA skryte av en uendelig lang liste med kvalitetsspill i kjent Nintendostil.

Beste GBA emulator: Visual Boy Advance

Crash Bandicoot - The Huge Adventure

Fra PlayStation til GBA: Crash Bandicoot! Den røde reven entrer den håndholdte scenen med et spill som innfrir de fleste av forventningene. Fansen har spurt seg hvordan man skulle klare å bevare den velkjente feelingen fra de gamle spillene i et 2D-spill, og har sett dette for seg som vanskelig.
... Les mer

Størrelse: 4,28 MB Rangering: 9/10
 
Konami Krazy Racers

Konami Krazy Racers er et gokartspill med kjente og kjære Konami-figurer, som ninjaen fra Metal Gear Solid. Dette var første pluss, men det kommer mer: Spillet fremstår i fantastiske klare farger, og de ca 32 banene er svært varierte og underholdende å spille.
... Les mer

Størrelse: 1,68 MB Rangering: 8/10
 
Super Mario Advance 2

Klassikeren fra SNES gjør sin tilbakekomst på GBA.Spillet som for første gang introduserte Super Marios dinosaurvenn Yoshi, og kappe-Mario. Vi snakker om Super Mario World.
... Les mer

Størrelse: 1,50 MB Rangering: 10/10
 
Tony Hawk's Pro Skater 2

Jeg er svært klar over at THPS3 allerede har vært ute i hva som kanskje kan synes som en liten evighet, men velger likevel å ta med forgjengeren i stedet. For etter min mening er dette mye gøyere, uansett hvor rart det kan synes.
... Les mer

Størrelse: 5,49 MB Rangering: 9/10
 
Wario Land 4

Atter en gang er Wario tilbake for å øke sin enorme formue gjennom tyveri. Super Marios beryktede fiende er i Wario Land 4 sluere, styggere og bedre animert enn noensinne.
... Les mer

Størrelse: 3,75 MB Rangering: 9/10