GTA - Taxi-kjøring

Det var sen-sommer i Kristiansand, og Quart festivalen hadde nettopp begynt. Dette rekordforsøket hadde TWA planlagt i noen dager, og jeg startet en tirsdag formiddag. Så ville skjebnen det slik at t-Tez hadde et ekstra dags-pass til Quart til salgs. Jeg kunne ikke stå i mot den gode prisen jeg ble tilbudt, og dro derfor til sentrum i 15-tiden. Der var jeg til nærmere midnatt. Da jeg kom hjem, varmet jeg meg litt spaghetti på boks, og satte meg ned ved PC'en og TV'en :D Da fikk jeg se t-Tez og meg på NRK2, mens jeg fortsatte med mitt lille taxi-prosjekt. Jeg holdt på til 03-tiden. Da la jeg meg til å sove, men det ble heller lite søvn pga min bråkete maskin ;) Jeg stod opp igjen i 6/7-tiden og fortsatte nesten hele dagen. Da natta kom krypende, ble jeg nødt til å avslutte. Mest fordi jeg sårt trengte søvn, og fordi familien synes det er galskap å la maskinen stå på hele natta :(
Da hadde spillet stått på i over ett og et halvt døgn, og jeg hadde i grunnen flaks, siden det ikke klikket :) Jeg brukte Zebra Taxi, fordi denne går fortest, og den har radio installert. Jeg sluttet da jeg fikk bonusen for 600 passasjerer, og hadde tjent over 3.700.000 dollar :D Hvis du lurer på hvorfor tida bare står på 7 min når jeg har tatt 600, skyldes det at klokka går over til 0 når man får mer enn 99 min og 59 sekunder ;)
Bilen og omgivelsene var helt originale. Jeg vet at Slick på GTAforum.no, sammen med noen andre, har tatt ganske mange fler passasjerer enn meg, men da var det som sagt flere som delte på oppgaven.

Bilder
100 passasjerer
200 passasjerer
300 passasjerer
400 passasjerer
500 passasjerer
600 passasjerer
Hvor mye jeg tjente