GTA - Rekorder og prestasjoner

Her finner du diverse rekorder og spesielle prestasjoner fra GTA-spillene, som folk fra hele verden har satt. For å sende inn din egen rekord/prestasjon, kan du sende en mail til "twa ætt spotten dått net". Mailen må inneholde beskrivelse av rekorden/prestasjonen, og bevis i en eller annen form. Helst bilder eller f.eks. replay-filer. Opplys også om du har endret (moddet) noe i spillet. I GTA3 og GTA:VC, kan du lagre replays ved å trykke F2 etter at du har sett på replayen ved å trykke F1. Du finner fila sammen med save-filene. Du kan ta bilder i alle spill ved å trykke på knappen "Prt Scr" på tastaturet. Deretter velger du "Lim inn" i et tegneprogram, f.eks. Paint. Vi tar i mot alle slags rekorder/gode prestasjoner.


GTA:VC

Wheelie-rekord
Denne rekorden i å kjøre på bakhjulet, satte TWA den 11. juni 2003. Det er nok ikke noe verdens- rekord, men bra er den i alle fall ;)

Kjøre Taxi
Sommeren 2003 satte TWA seg ned, og var fast bestemt på å sette rekord i å kjøre passasjerer i Taxien sin. Det ble ikke noen stor rekord, men en god prestasjon var det.

Stoppie-rekord
Denne rekorden i å kjøre på forhjulet, satte TWA på omtrent samme tid som Wheelie-rekorden. Vi har ikke hørt om noen som har tatt den med originalt spill :)

------------------

Hvis du vil stille spørsmål, trenger hjelp, eller bare vil diskutere, kan du ta en tur til forumet vårt.