GTA - Wheelie rekord

Midt i år 2003 satte TWA seg ned foran PC'en, og bestemte seg for å kjøre lenge på bakhjulet. Jeg hadde nettopp lært meg et triks med Sanchez'en (crosseren), slik at man kunne balansere på bakhjulet så lenge man ville, forutsatt at man hadde fart.
Et par minutter ut i første forsøk, ble jeg forstyrret av at det ringte på døra, og jeg klarte ikke å komme tilbake etter å ha vært i pause-menyen. Etterpå fikk jeg derimot fred til rekord-forsøket mitt.
For å ikke bli forstyrret av biler, folk og bumper i spillet, valgte jeg å kjøre en bestemt rute på flyplassen. Det ble mange slike runder. Av og til følte jeg at jeg kunne holde på i en evighet, men så kom regnet. Når det regner, får man en del glattere underlag, og det ble etter hvert min sin skjebne. I en av svingene på flyplassen, var jeg ikke forsiktig nok, og skled med bakhjulet. Dette førte til vingling, og at jeg falt ned på to hjul igjen. Hvis du ser nøye på bildet under, kan du se merker i asfalten etter at jeg vinglet og skled med sykkelen. Da hadde jeg kjørt på bakhjulet i 2146 sekunder. Det tilsvarer over 36 minutter. Jeg hadde tilbakelagt en distanse på 169732 fot, som tilsvarer over 50000 meter.
Sykkelen og omgivelsene var helt originale.

Bilder som bevis:
Rett etter at jeg falt ned på to hjul
Statsen rett etter rekorden ble satt
"Briefs" rett etter rekorden ble satt